Influencer Dila Tarkan’ ın stil incelemesini yaptık

Influencer Dila Tarkan’ ın stil incelemesini yaptık

Son zamanlarda hem renkli kıyafetleriyle hem yaşam tarzıyla baya bir dikkat çeken influencer Dila Tarkan. Yurtdışında moda eğitimi almış ve Dilasima Group’ un veliahtı aynı zamanda.

Renkleri ve farklı stildeki parçaları eğlenceli bir şekilde yansıtması onu farklılaştırıyor. 159 bin takipçisi olan Dila’nın gün geçtikçe daha da büyüyeceğini düşünüyorum.

Son birkaç yıldır erkek giyiminden kadın dolabına sıçrayan blazerlar artık elbise olarak da vazgeçilmez hale geldi. Hem klasik, hem spor, hem masqulen durabilen,modeline ve kalıbına göre de feminenleşen blazer elbiseler iş hayatında ,davetlerde rahatlıkla kullanılabilecek çok yönlü bir parça. Dila’da bel detayında büzgü detayı feminen, kahveli bejli desenli blazer elbiseyi Moda haftasında tercih etmiş. Gözlükleri ve bootie’ leriyle de yenilikçi bir görünüm kazanmış.

dila tarkan
Dila Tarkan

 

Dila Tarkan
Dila Tarkan

 

Bu sene İstanbul Moda Haftasında Unkapanı Plakçılar çarşısında “Sudi Etuz” defilesini izlemeye gelen Dila; belden büzgülü spor gri gömlek ile karşımızda. Minik yuvarlak camlı vintage tarzı gözlükleri görünümünü güçlendirmiş. Zincir detaylı şeffaf bir çanta ve bisikletçi taytıyla tercih etmiş. Ama bu kombinde kesinlikle en dikkat çeken parça, farklı dokuların bir araya geldiği renkli kovboy botları. Spor stili eleganlaştırıp, bu  trend parçayı kombinine eklemiş. Gerçekten şahane. Bu tarz kovboy botları artık mağazalarda da karşımıza çıkıyor. Bu şekilde farklı renkleri tercih edip, kombinlerinizi çarpıcı bir hale getirebilirsiniz.

Dila Tarkan
Dila Tarkan

 

Bir davet stili ile karsımızda Dila 80’ler tarzı Retro desenli ve Retro kalıplı (büzgü detayları ve kol manşetleri) şahane bir elbise ile karşımızda. Tamamen aynı rengi (monochrome)kullanıp davetlerde dikkati üzerinize çekebilirsiniz, hele ki böyle canlı bir ton kullandıysanız 🙂 Bu sene zincirli ya da farklı tokalı kemerler de hep karşımıza çıkacak olan bir detay. Süper boy gözlüklerinin de tam tamına aynı ton pembe olmasıyla da dengeli bir hava yakalamış.

Monochrome görünümler yine bu kışda da devam edicek. Tamamen aynı tonları giymeye devam yani 🙂

Burada sadece beni çantası rahatsız etti yine aynı tonda olsaydı muhteşem görünürdü gerçekten.. Bu tarz kalıpta elbiseleri yine mağazalarda bulabilirsiniz ve davetlere uyarlayabilirsiniz.

Dila Tarkan
Dila Tarkan

Şimdi de özgür bir sokak stiliyle Dila .. Oversize gömleğindeki farklı farklı kumaşlar, gömleği sadelikten çıkarıp, çarpıcı bir görünüm elde etmesini sağlamış. Bisikletçi taytı ve spor ayakkabılarıyla spor havayı tamamlamış bu kombiniyle.. Aşırı rahat ve özgürlüğüne düşkün bir haftasonu kombini olmuş ,ilham alınası 😉

Dila Tarkan
Dila Tarkan

Zebra desenli Jean takımıyla karşımızda Dila

Onu sarı ile renklendirmesi eğlenceli hale getirmiş kombini.. Bu kış sarının tonları; krema tonları, soft sarılar, sıcak sarılar karşımıza bol bol çıkacak.

Dila Tarkan
Dila Tarkan

 

Burada da full mosmor bir Dila var karşımızda.

Muhtemelen bu bir seyahat kombini.

Mor bu kışın renklerinden.. Mor, lila yada sıcak, soğuk mor  tonlarını kaçırmayın derim bu sene;) Yine aynı tonda kalkan gözlükleri sıradanlıktan çıkarmış kombini baya modernist ve çarpıcı olmuş hatta. Büyük ve renkli  gözlükler ile kombinizin havasını, aynı bu şekilde değiştirebilirsiniz.

Dila Tarkan
Dila Tarkan

Yazarın diğer yazılarını okumak için TIKLAYIN

Moda editörümüz İrem Turhaner’ in youtube kanalına aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

google.com, pub-1677064995622617, DIRECT, f08c47fec0942fa0