Postal neyle kombin edilir?

Postal neyle kombin edilir?

Günümüzün vazgeçilmezlerinden biri olan postal hemen hemen hepimizin dolabında mutlaka vardır. Hepimizin de bildiği gibi genellikle askerlerin kullandığı bir bot türüdür.

postal-neyle-kombin-edilir-1
Ama şu anki Moda’da olan postal çılgınlığı hemen hemen tüm dünyayı sarmış durumda Dünya starlarına  bile baktığınızda örnek olarak Rihanna, Beyonce, Jennifer Lopez ve bir çok sanatçı da dahil olmak üzere sahnelerinde kıyafetlerinin altına postalı tercih etmektedir.
postal-neyle-kombin-edilir-7Postalın Moda’da ne yazı ne kışı vardır. Eğer iddialı bir tarz yaratmak istiyorsanız yazın güzel bir kot şort üstüne salaş bir tişört giyip altına postal çekebilirsiniz Postalı kombinleyebileceğiniz bir sürü seçenek var tabi bunlar bir diğeri ise askılı sade elbise giyip üstüne güzel bir deri ceket atabilirsiniz.
postal-neyle-kombin-edilir-3 Kullanacağımız güzel aksesuarlarla zengin gösterebilir ve son rötuş olarak POSTALI giyebilir. Sizde Sokak modası trenlerinden birine sahip olabilirsiniz Postalı kışın kombinlemek çok daha kolaydır.
postal-neyle-kombin-edilir-4
Şuan neredeyse giyimde yaz kış kalktı diyebiliriz. Şahsen ben yazlıklarımı artık kaldırmıyorum çünki yazın giydiğim şeyleri kışında giyebiliyorum.Bundan dolayı yırtık jean giyebilir üstüne yine basic bir tişört beline kareli bir gömlek bağlayıp başımıza da güzel bir cap takabilir üstümüze yine kalın yada nasıl isterseniz bir mont giyip kombinimizi posta ile zenginleştirebiliriz.
postal-neyle-kombin-edilir-5 Eğer sizin tercihiniz bir etekten yana ise diz üstü kışlık bir çorapla birlikte tunik çok salaş bol bir kazak başımıza ise bere takıp kombinleyip altına postalarınızı geçirip sizde sokak modasına iddanızı koyabilirsiniz..
postalSokak modasının vazgeçilmezleri arasında olan postalı dilerseniz bir elbise sort etek tayt tulum hatta dolabınızda olan hemen hemen her şeyle kombin yapıp giyebilirsiniz. Modaya yakın uymak tarzınıza tarz katmak istiyor ve eğer dolabınızda hala Postal yoksa şimdi hemen edinmekte fayda var Sokak modasından geri kalmamak için 😉