KADINLARIN ASIL KİMLİĞİ ÇANTALARI

KADINLARIN ASIL KİMLİĞİ ÇANTALARI

   Karakter analizlerini kadınların seçtikleri çantalarından çok kolay yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Sade,şık,renkli,düz,sıra dışı,klasik,vs…

Her kadın için aşktır çanta.Birçok eski çantanızı kullanmazsınız.Ama bilirsiniz orda durur ve size aittir.Böyle bir tutkudur.Her sene klasiklerin yanında oldukça marjinal çanta modelleri de dünya markalarınca trend olabiliyor.


Sizler için incelediklerimde tabi ki en üst sırada channel markası geliyor.1909 yılında Coco Channel tarafından kurulan marka tüm dünyada ciddi bir hayran kitlesine sahip.Küçük boy çantaları her sene ekol olurken yeni detaylar daha çok tercih ediliyor.Siyahın üzerinde parlak yeşiller rengarenk marka logosuyla sadeliği ve faklılığı bir arada yaşayabilirsiniz.


Dünya’nın en saygın çanta markası kabul edilen Louis Vuitton ise bu yıl klasik çizgisi ve renklerinden çıkarak kırmızı,mor,turuncu ,bordo renklerdeki tasarımlarıyla da daha fazla görülüyor.
Moda evi olarak 1854 yılında Fransa’da kurulan LV logosuyla her tarza hitap etmeyi başardı. Her kadının dolabında bir klasik modeli olmalı diye düşünüyorum.Aynı zamanda sırt çantaları da daha fazla tercih edilirken,güzel bir akım yaratarak ardından birçok markada trend olmaya başladı. Spora giderken de tercih edip hem şık hem rahat görünebilirsiniz.


2009 yılında en iyi küresel marka seçilen Gucci ise her yıl oldukça iddialı ve tercih edilen bir isim.1921 yılında kurulan marka o günden bugüne GG logosuyla heryerde.Leoparlı desenleri, çiçek aksesuarları yine aynı şekilde sırt çantaları ile vitrinde boy gösteriyor.


 


En pahalı markalardan biri ise Hermes ‘tir.Thierry Hermes tarafından 1837 yılında kurulmuştur. Klasik  modeli ile birçok markaya öncü olmasından dolayı yine her yılın trendi.Lüksü sembol eden markanın bu yıl ki tasarımlarına gelince ise kemer kısımda farklı renklendirilmiş tasarımlar görüyoruz.Mini boy çantaları da gece dışarı çıkarken oldukça şık durabilir.


Yves Saint Laurent markası ise tasarımcısı ismiyle kurulmuş olup birçok el değiştirmesine rağmen marka değerini kaybetmemiştir. 1962’de bu yana kadınlar tarafından oldukça tercih edilen marka stratejik olarak YSL diye kısaltılmıştır.Bordo,siyah ,mürdüm ve mor renk ağrlıklı 2016 tasarımlarında altın ve gümüş demir akımı devam ediyor.


 


Genç kızlar tarafından daha fazla tercih edilen Michael Kors,1981 yılında kurulmuş olmasına rağmen özel tasarımları sayesinde bilinen eski çanta markaları arasında yer aldı.Daha soft renkleri 2016 koeksiyonlarında kullanan marka püskülleri tasarımlarında tefcih etti.Toz pembeler,uçuk maviler 2016 da gözünüzü alamayacağınız çantalar arasında.



Karl Lagerfeld’in sıra dışı yaratıcılığı ile Fendi oldukça farklı çantalarla karşımızda.Eğer marjinalliği ve kaliteyi seviyorsanız Fendi’nin koleksiyonuna bakmayı sakın ihmal etmeyin.Çılgın aksesuar ve çanta tokalarıyla farklılığı çantanızla yaşayabilirsiniz.


Dolce&Gabbana,Balenciaga ve Givenchy de diğer dünyaca ünlü markalar arasında yer alıyor.
İhtiyacınızdan fazlasını doldurduğunuz çantalarınızı alırken görselliği kadar kullanışlı olmasına da özen göstermekte fayda var.
Keyifli alışverişler.

google.com, pub-1677064995622617, DIRECT, f08c47fec0942fa0