Saç Modelleri ve Saç Trendleri 2020

Saç Modelleri ve Saç Trendleri 2020

Merhabalar, eğer siz de benim gibi kıvırcık saç sevenlerdenseniz bu yıl sizin yılınız!

2020’ye sayılı zaman kalan bu günlerde yeni yılın trend modelleri konuşmaya ve uygulanmaya başladı bile, bunların başında da 2019′ un ortalarında karşımıza çıkmaya başlayan kıvırcık ve ince bukleler trend olmaya devam ediyor ve kuaför salonlarında çok daha  ilgi görmeye başladı. Özellikle perma tekrardan kuaför salonlarında büyük ilgi görmekte.

Doğal kıvırcık saçlara sahip olanlar  çok şanslı. Bu da bize 90′ lı yılları hatırlattı. Birçok ünlü kuaförler 90′ lı yılların permasını günümüze uyarlayıp biz kadınlara sunmaya başlandı bile. İster kısa saçlı olun, ister uzun saçlı, kıvırcık buklelerinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hatta sandığa kaldırdığınız, bigudilerinizi tekrardan ortaya çıkarabilirsiniz:)

Yeni yılın saç trendleri arasında doğal renkler takip etmekte; artık  her ay gidip dip boyalarınızı biraz daha askıya alıp, kendi  renginizi kullanabilirsiniz. Daha soft daha orijinal tonlar kullanılmakla birlikte, bazı ünlüler doğallığı abartıp beyazlayan saçlarını saklamak yerine onları da doğalına bırakmayı tercih edip, yeni trendleri yakaladı bile.

 

Renk şekillendirmenin yanı sıra, saç kesimleri de dikkat çekiyor!

Kısa saç veya uzun saç modellerini incelediğimizde daha omuz hizasında saçları görüyoruz.

Kısa modeller de tahtını korumakta olup, çok uzun saç modelleri biraz etkisini kaybetmiş durumda. Omuz hizasında kesilen modeller ise, katsız düz kesimler olarak karşımızda yer alıyor ve bu kesimi ister düz, ister dalgalı, ister ise permalı cok rahat kullanabilirsiniz.

 

Camila Coelho’ da bu trendi yakalayanlar arasında

Son olarak şunu diyebilirim ki 2020 ye az kalan şu günlerde biz kadınlar daha doğal daha rahat kullanabileceğimiz modellere yönelmeye başladık.

Unutmayın en moda model size, yüzünüze en çok yakışan modeldir!

google.com, pub-1677064995622617, DIRECT, f08c47fec0942fa0