Zeki Müren Bursa’da Muhteşem Defile ve Konserler ile Anıldı

Sanat Güneşi Zeki Müren Bursa’da Muhteşem Defile ve Konserler ile Anıldı

Yıldırım Belediyesi Kent Konseyi ve Tarkan Acar’ın Sanat Güneşi Zeki Müren’in 21.Vefat Yıl dönümü nedeniyle Organize ettiği etkinlik Kapsamında Defileler ve Konserler halk tarafından ayakta alkışlandı.

 
 
İlk Olarak Sanat Güneşi Zeki Müren’nin Emir Sultan’da bulunan Kabrini Ziyaret eden Mankenler ve Sanatçılar ardından Reşat Nuri Güntekin’nin ÇalıKuşu adlı Roman’nın ın geçtiği bir dağ köyü olan Zeyniler Köyünde Kahvaltı yaparak Bursa’nın eşsiz Manzarası eşliğinde güne başladılar.
 

İlk Bölümde İzmir’den Diva Sposa’nın Özel Tasarımlarını ve İkinci Bölümde İstanbul’dan Recep Demiray İmzalı Özel Koleksiyonu tanıtan Profesyonel Mankenler, Bursa Moda Sevenlere Keyifli anlar yaşattı.
Sunuculuğunu Esra Sönmez’in Üstlendiği Defile Organizasyonunda Türkiye’nin Gözde Mankenleri Diana Ospyenko,Tuğba Ünal,Ecem Öztürk,,Gizem Albayrak,Gamze Terim,Deniz Ispanakçı,Büşra Özdemir,Gamze Avşar,Gul Sattarova,Neslin Kaya,Burcu Cevher,Elif Ay,Muhalit Yalçın ve Tuğçe Ergişi Podyumda İzleyenleri adeta büyülediler
Gecenin Erkek Giyim Defilesinde,Sonbahar – Kış Modası Başarılı Erkek Mankenler Faruk Demirtaş,Tayfun Erdoğan,Rahman Özdemir  ve Kağan Fidan tarafından tanıtılarak beğeni topladılar.
Zeki Müren Anısına Başarılı Sanatçılar,Reyhan Cansu,Nil Çaçan ve Soydan Girgin Sahnede Konser vererek Bursalılara Eğlenceli dakikalar yaşatı,Sanatçıların Sanat Güneşi anısına Bursa’da Sahne almaktan Onur duydukları belirtildi.
Tarkan Acar, “organizasyonumuza destek veren öncelikle Yıldırım Belediyesi Kent Konseyine, değerli Basın mensuplarına, Başarılı Sanatçılarımız ve Mankenlerimize, tüm Bursalılara ve Zeki Müren Sevenlere teşekkür ederim dedi.

İstanbul,Ankara ve İzmirden Bursa’daki Anma Törenine Katılan Mankenler ve Sanatçılar etkinlik kapsamında Arakanda Yaşanan Vahşette’de Sesiz kalmadılar ve bir Pankart açarak  Müslüman Kardeşlerinin yanlarında olduklarını gösterdiler.

google.com, pub-1677064995622617, DIRECT, f08c47fec0942fa0