Kış parfümü nasıl seçilir?

Kış parfümü nasıl seçilir?

GİZEMİYLE KIŞ KOKULARI

Parfüm seçerken dikkat etmemiz gereken birkaç genel geçerliliği olan kuralar var. Tabi seçtiğimiz kokunun da zevkimize hitap etmesi oldukça önemli. Esmer tenlilere daha çok baharatlı kokular uyum sağlarken beyaz tenlilerde soft veya çiçekli kokuları seçmemiz gerekiyor.

Peki mevsime göre önemli midir kokular?

Fazlasıyla…
Her insan çekici olmak ister. Karşı cinsi tarafından beğenilmek ve dikkat çekmek her bireyin hayali. Bunun için bakımından tutun giyimimize konuşma şeklimize tavrımıza birçok şeye özen gösteriyoruz. Bana göre en önemli noktalardan biri de seçtiğimiz parfüm. Tarzımız yaşımız ve karakterimize uyum sağlamasının yanı sıra mevsimine göre de seçmemizde fayda var.

   Kış parfümü nasıl seçilir?

Giydiğimiz kalın kıyafetler kokunun dışarı çıkmasını engeller. Kışın daha çok odunsu, oryantal , baharatlı kokuların yanında Minsk kokuları da tercih edebilirsiniz.En çok tercih edilenler ise tarçın ve vanilya esanslı parfümler. Vücut spreylerinde ise böğürtlen  , incir ,bal ,şeker ,karamel gibi kokular tamamlayıcınız olacaktır.Bunun için en doğru nokta herkesin bildiği gibi Victoria Secret  Mağazaları
Unutmamız gereken en önemli kurallardan biri de parfümü sürerken fazla abartmamak. Çekici olmaya çalışırken itici olmaya hiç gerek yok.
Önerim birkaç çeşitli koku kullanmanız. Örneğin pahalı ve şık bir restorana giderken daha fazla kadınsı veya erkeksi parfümünüzü kullanırken öğle arasında iş molasında aynı kokuyu kullanamayız.Daha soft ve sade kokular gün içerisinde bizim daha fazla dikkat çekmemizi sağlayacaktır. Parfümünüzün sizden önce kendini göstereceği yerleri doğru belirleyin.
Parfümü uygulama yöntemlerine gelince ise kalıcılığını arttırmak için cilde ve nabız noktalarına uygulayın. Dayanma süresinin oldukça kalıcı olduğunu göreceksiniz. Eau de parfümünüzü kıyafetinize de uygulayabilirsiniz.Kalıcılığı parfüme göre daha azdır. Spor ve aktiviteler için ise eau de toilette yi kullanın. Hafif ve günlük seçim için ideal.
Parfümü cildimizde tutan ise cildinizdeki yağdır.Cildiniz kuru ise kokuların etkisinin devam etmesi için yan ürünlerini de kullanın.

  Kış ayını ısıtacak en güzel kokuları araştırdığımızda bakalım karşımıza neler çıkacak?

  Dolce&Gabbana Intense: Kokusu kadar dış görünümü ile de alımlı olan koku kadınsı ve seksi kokusu ile bu aylarda denemeye değer.
dgintense1Fendi L’acquarossa: Çekici kadın kokusu olan adlandırılan parfüm kalıcılık arayanlar için birebir.o-29053
Juicy Couture Viva La Juicy Noir: Yaban çileği ve mandalina esanslı olan koku tatlı ve seksi kadın olmayı bir arada sunuyor.sasha-pivovarova-for-juicy-couture-viva-la-juicy-fragrance-designscenenet-01
Katy Perry Killer Queen: Bergama,dut,kırmızı erik parolin ve paçuli esanslarının karması olan parfüm güçlü kadın olanlara hitap ediyor.e15153c416a4be7836dd0753e9923079
Chanel no.5 : Güçlü markanın en güçlü kokusu olan chanel no.5, içerisinde vanilyanın sade ve saf kokusunu taşırken , yasemin gül zambak ve neroli esanslarıyla süslenip bir efsane haline dönüşmüş.
o-33298
Keyifli seçimler

google.com, pub-1677064995622617, DIRECT, f08c47fec0942fa0