Selin Ecer’in 2020 İlkbahar Aylarına Özel Yepyeni Tasarımları

Selin Ecer’in 2020 İlkbahar Aylarına Özel Yepyeni Tasarımları

Selin Ecer, 2020 İlkbahar aylarına özel yepyeni tasarımların olduğu oldukça enerjik pozitif, farklı ve özgün bir koleksiyon ile karşımıza çıkıyor. Sıcak günler başlarken takıların renkleri ve modelleri de pastel ve uçuk tonlara geçiyor ve özel tasarlanan rengarenk Selin Ecer kuşları baharın habercisi gibi oluyorlar.  Bilekliklerin üzerinde uçuşan bu kuşlar pembeler, yeşiller, mavilere bürünerek sezonun cıvıltısını yansıtıyor.

Koleksiyonda moda tutkunlarının radarına takılabilecek bir de göz figürlerinin olduğu kolyeler ve küpeler var. Işığı, aydınlanmayı, bilgiyi, uyanık oluşu ve korumayı simgeleyen bu gözler her kadının ilgisini uyandırabilir.

 

Bilekliklerin üzerinde uçuşan bu kuşlar pembeler, yeşiller, mavilere bürünerek sezonun cıvıltısını yansıtıyor.

 

Koleksiyonun diğer dikkat çeken parçaları ise Selin Ecer in tasarladığı degrade tonlarındaki bahar kelebekleri… Özgürlüğü ve mutluluğu yansıtan bu parçalar sizin de üzerinizde baharın birer habercisi oluyorlar. Kıyafetlerinizi tamamlayacağınız ve sizi bambaşka diyarlara götürecek bu takıları mutlaka incelemelisiniz.

Bahar sezonunda size  hitap edebilecek ve sizi renklendirecek bu parçaları mutlaka incelemelisiniz.

 

 

Selin Ecer’in özellikle sportif ve şık olmak isteyen gençler için tasarladığı yıldızlı sallantılı  küpeleri ise sezonda popüler olacağa benziyor. Yıldızlar kimi modellerde zincirlerle bir araya gelerek çok daha dikkat çekici ve şık bir hale gelmiş.

google.com, pub-1677064995622617, DIRECT, f08c47fec0942fa0