Magazinlik, Magazin, Magazin Haberleri, Magazin Burada, Magazin Bugün 29.03.2020

Magazinlik, Magazin, Magazin Haberleri, Magazin Burada, Magazin Bugün 29.03.2020

Tüm magazin haberlerini bulabileceğiniz içerikerimiz başladı.  Her gün en çok konuşulan magazin ilgili haberleri derliyoruz.

Bugün 29.03.2020 ve işte bugünün en çok konuşulanları:

1-Nurgül Yeşilçay’dan sette korona şarkısını söyleyen Erkan Petekkaya’ya zehir zemberek sözler söyledi: Erkan Petekkaya, sözleri kendisine ait olan “oy korona” adlı şarkısını set arkadaşlarıyla birlikte seslendirdi. Nurgül Yeşilçay, davalık olduğu Erkan Petekkaya’ya sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi.

2-Ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli 3 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Sedat Kumaş’ı bıçakla yaraladı.

3-Oyuncu Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile evde geçen günlerini anlattı.

Irmak Ünal spor sevgisini çocuklarına da aşıladı. Küresel salgın nedeniyle ailesiyle birlikte eve kapanan ünlü oyuncu, oğulları Vadi ve Kayla Karabacak’la her gün spor ve meditasyon yaptıklarını söyledi.

4-2013’te Lübnan’da katıldığı ‘Turbs Got Talent’ adlı yarışma programı ile adını duyuran Jennifer Grout, Ayet-El Kürsi okuduğu anları paylaştı.

 

5-Cansu Tosun karnı burnunda pozunu paylaştı
Kendi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren Cansu Tosun, bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Tosun, son olarak karnı burnunda pozunu takipçileriyle paylaştı.

6-Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber; 16 Mart’ta ABD’den döndükten sonra 14 gün karantinaya girmeyerek dışarıya çıkmıştı ve savunmasıyla da tepki çekmişti.

7-Çocukları unutmayan Demirören Medya, #EvdeKal#MüzikleKal çağrısını bu kez onlar için yapacak.
‘Çocuk ozanı’ Onur Erol, bu akşam saat 19.30’dan itibaren Instagram hesabından @onurerolkonser yapacağı canlı yayında hem eğlenceli şarkılarını seslendirecek hem de keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

8-Haluk Levent çağrı yaptı, ünlüler harekete geçti; Şarkıcı ve Ahbap Derneği’nin kurucu başkanı Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yardım çağrısında bulundu.

Koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik sıkıntı yaşayan ailelere yardım etmek istediğini dile getiren Levent, “Oyuncusundan sporcusuna, müzisyenine kadar tüm ünlü dostlarıma sesleniyorum! Ben sizlerden daha hayırsever değilim. Sadece daha koordineliyim. Gelin Ahbap’ları siz de kucaklayın. Gün dayanışma günüdür! Bireysel değil hep birlikte hareket edelim. Sizi seviyoruz ve bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Pek çok ünlü isim de Haluk Levent’in çağrısına duyarsız kalmadı.

google.com, pub-1677064995622617, DIRECT, f08c47fec0942fa0