Magazinlik, Magazin, Magazin Haberleri, Magazin Burada, Magazin Bugün 27.03.2020

1- Meltem Miraloğlu 48 yaş büyük eşi ile ile evliliği hakkında açıklama yaptı

ABD’li gazetecilerin de ilgisini çekmeyi başaran Meltem Mirroğlu, The Clinton Herald gazetesi, 33 yaşındaki oyuncuyla yaşadığı Illinois eyaletine bağlı Cordova isimli köyde bir araya geldi. ABD’deki The Clinton Herald gazetesi, Meltem Miraloğlu’nu ilginç evliğini manşetine taşıdı. 33 yaşındaki oyuncu, kendisinden 48 yaş büyük eşi olan Patrick Grady için, “Kendisi iyi bir eş değil ama iyi bir baba” ifadelerini dile getirdi. Evlendikten sonra baba kız ilişkimiz değişmedi diyen Miraloğlu sözlerine şu şekilde devam etti, “Kuzenim Adem’in yanına Cordova’ya geldim ve Patrick ile tanıştım. Kendisi beni ‘kızı’ olarak görüp evine aldı. Patrick, iyi bir eş değil ama iyi bir baba. Evlendikten sonra baba-kız ilişkimiz değişmedi.” dedi.

 

2- Salgın nedeniyle evde olan Beren Saat, amuda kalkarak poz verdi

Koronavirüs salgınından dolayı evinden çıkmayan başarılı oyuncu Beren Saat, amuda kalkarak poz verdi. Instagram’dan paylaşım yapan Saat’in pozuna sevenlerinden beğeni ve yorum yağdı.

3- Defne Samyeli’nin ev sahibi isyan etti: Anlaşmamız 12.500 lira ama ödemiyor

Defne Samyeli’ni kira ödemediği için mahkemeye veren ev sahibi Yusuf Aras, konuştu: “Defne Hanım’la kontratımız Türk lirası üzerinden ve aylık 12.500 lira. Ama neredeyse bir buçuk yıldır kira ödemesi yapmıyor” diyerek ifadelerde bulundu. Defne Samyeli ise “Kiranın döviz mi, TL mi olması gerektiği ve evdeki çözülmeyen sorunlarla ilgili bir süredir aramızda ihtilaf belirdi. Mahkemeler bunun için var. Hukuki sürecin gösterdiği yolda sorun çözülecektir” diyerek açıklama bulundu. Günaydın’dan Gökhan Gökduman’ın haberine göre ise, ev sahibi Yusuf Aras ise şu açıklamayı yaptı: “Aramızda bir ihtilaf söz konusu değil. Kontrat açık. Kendisiyle aylık 12.500 lira üzerinden anlaşma yapmıştık. Ancak bir buçuk yıldır kiramı hiç bir şekilde alamıyorum. Bunun yanı sıra aylardır gönderdiğim notlara da hiç bir şekilde geri dönmüyor”. Tüm bu iddialar üzerine Defne Samyeli sessizliğini korumaya devam ediyor.

 

 

4- Serel Yereli geceliğiyle camda ne yapıyor?

Londra’da yaşayan Serel Yereli, salgın nedeniyle evden çıkamayınca çareyi oturduğu evin camına çıkarak geceliğiyle çektiği fotoğrafı Instagram’da paylaştı.

5- Burak Akkul ile ilgili yeni açıklama

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Burak Akkul’un sağlık durumuyla ilgili son açıklama yapıldı, Burak Akkul’un durumuyla ilgili, 5 semptomdan 4’ünün iyileştiği sadece bir belirtinin kaldığı onun da bu süre içinde kaybolacağı belirtildi.

 

6- Mark Blum koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti

Çılgın Madonna ve Crocodile Dundee gibi filmlerde rol alan ABD’li başarılı bir oyuncu olan Mark Blum, koronavirüs sebebiyle hayata veda etti. New York tiyatrolarının Koronavirüs’e verdiği ikinci kayıp  Mark Blum son olarak HBO’nun ‘Succession’, Netflix’in ‘You’ ve Amazon’un ‘Mozart in the Jungle’ dizilerinde rol almıştı.

 

7- Batuhan Ekşi İspanyol medyasında

İspanya’da yayınlanan dizileriyle ülkede tanınan Batuhan Ekşi, Telenovela dergisinin sorularını yanıtladı ve Batuhan Ekşi, Barcelona ve Madrid seyahatlerinde insanların kendisine gösterdikleri ilgiden de çok mutlu olduğunu söyledi. Komedi projesinde de yer almak istediğini belirten Ekşi ‘ komedi projesinde yer almadım fakat  absürt bir karakteri canlandırmak istiyorum ” dedi.

 

8-Dünyaca ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian, lahmacuna ‘Ermeni pizzası’ deyince ortalık karıştı!

9- Dua Lipa’nın yeni şarkısının, Kendi’nin ‘Salla’ isimli şarkısına olan benzerliği ortalığı karıştırdı!

10-Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard ile Elon Musk’ın yakınlaştığı görüntüler basına sızdırıldı!

11 Acun Ilıcalı, Survivor’dan Meryem Kasap’ ı diskalifiye edildiğini açıkladı!

12-Berrak Tüzünataç: Göğüslerimde estetik var! “Yüzümde hiç estetiğim yok, ama göğüslerimde var.”

Berrak Tüzünataç, Pelin Kaya’nın Youtube üzerinden yayınlanan ‘Moda ve Sosyete’ programına konuk oldu ve “Kusursuz giyinen kadınlardan olmak istemiyorum” dedi.

 

 

 

 

google.com, pub-1677064995622617, DIRECT, f08c47fec0942fa0